Vragen? Neem contact met ons op! 0485-305044

Over ons

Over Ons!

Wie zijn wij?

Voor al uw wensen en behoeften op het gebied van computer hulp en overige IT diensten, bent u bij ons aan het juiste adres! In 2014 begon onze carrière met het verkopen van grappige USB sticks. Heel wat anders dan nu, maar het was een mooi begin. Wij hebben dit meer dan drie jaar gedaan en zijn eind 2017 overgegaan op IT en Telecom werkzaamheden.

Het werken in de IT zorgde weer voor een hoop extra ervaring en nieuwe kennis, waardoor het mogelijk werd om ingewikkeldere reparaties in een korte tijd uit te voeren. Ook het behalen van allerlei certificaten voor specifieke werkzaamheden voor telecombedrijven hoorden bij de nieuwe kennis die wij vergaarden.

Met onze uitgebreide service en expertise kunnen wij u met al uw technische problemen of vragen helpen. Er zijn een hoop mogelijkheden, zoals hulp op afstand en op locatie, voor het geval u niet weg kunt thuis of op uw werk, maar toch onze hulp nodig heeft. Op het gebied van laptops en computers kunnen wij ook veel voor u betekenen. Zowel het repareren van computers of laptops als het installeren van software of het maken van back-ups. Als bedrijf blinken wij uit in onze kennis van IT, telecom en web development. Er is geen probleem of vraag op dit gebied waar wij u geen oplossing voor kunnen bieden.

Wat bij ons erg hoog in het vaandel staat, is uw privacy. U hoeft nooit bang te zijn dat wij uw data of adresgegevens opslaan of gebruiken. Bij het maken van back-ups van uw computer of laptop zorgen wij ervoor dat er niets van uw data achterblijft in onze systemen. Uw gegevens zijn veilig bij ons!